Trend in kantoorinrichting: minimale snoeren met slim kantoormeubilair

Trend in kantoorinrichting: minimale snoeren met slim kantoormeubilair

De dagen dat we de wirwar aan draden aan de achterkant van het bureau wanhopig probeerden samen te binden met een tiewrap, liggen inmiddels ver achter ons. Hoewel ze jaren geleden prima van pas kwamen om het kantoor een wat opgeruimder uiterlijk te geven, zijn er tegenwoordig andere, betere oplossingen voor een kantoor zonder snoeren. In dit artikel geven we u wat inspiratie voor uw kantoorruimte.

De bureaus, kasten, receptiedesks en vergadertafels die we vandaag de dag verkopen zijn vaak goed doordacht en bevatten slimme oplossingen om die ontsierende draden en snoeren vrijwel onzichtbaar te maken. Zo is het kantoor nóg gemakkelijker netjes en opgeruimd te houden. Van de vergaderzaal tot de receptie, deze oplossingen maken het mogelijk om uw kantoorinrichting een upgrade te geven.

De vergaderzaal
De vergaderzaal is verreweg de gemakkelijkste ruimte om om te toveren tot een multifunctionele werk- en vergaderruimte waar rondslingerende snoeren voorgoed verleden tijd zijn. Er zijn tal van opties als u voor een vergadertafel met kabeldoorvoer kiest, zo zijn er nooit meer collega’s die vechten om dat ene stopcontact in de hoek. En er zijn zelfs complete mediastations waar multimedia-apparatuur gemakkelijk op aangesloten kan worden.
Vergadertafel met kabeldoorvoer
Het directiebureau
Veel mensen hechten waarde aan een opgeruimd bureau. Dat is voor directieleden of leden van het managementteam niet anders. Ook zijn de eisen die zij hebben over de uitstraling van het bureau vaak nét wat hoger. De bureaus van Designkantoormeubilair zijn niet alleen stijlvol, maar ook voorzien van allerlei praktische snufjes en diverse kabeldoorvoeren om kabels netjes weg te werken.

kabeldoorvoer

Stijlvolle dressoirs zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar met mooie kabeldoorvoer. Handig voor bijvoorbeeld verlichting, een printer of een luidspreker.

Waar kunt u nog meer op letten bij het aanschaffen van een directiebureau? Lees deze 4 tips!

De receptie
Snoervrij werken kan niet alleen op kantoor, maar ook in de ontvangstruimte van het kantoorpand. Zoals bijvoorbeeld de receptieruimte. Zo zorgt u voor een een goede eerste indruk bij klanten, zakenrelaties én medewerkers. Een receptiebalie met kabeldoorvoer en voldoende werkruimte voor de receptionist, is daar een mooi voorbeeld van.

Werkplekken
Niet alleen de vergaderruimte en het kantoor van de directie bieden mogelijkheden om alle snoeren netjes weg te werken. Ook op de werkvloer zijn er verschillende oplossingen om ervoor te zorgen dat medewerkers geen last hebben van vervelende snoeren. Zo zijn er bijvoorbeeld bureaucombinaties, waarmee u snel een aantal werkplekken kunt creëren. Ook zijn er zit-stabureaus waar kabels en snoeren netjes in weggewerkt kunnen worden.

Kabeldoorvoer

U ziet het, voor elke situatie is er een passende oplossing als u de kabels en draden netjes wilt wegwerken. We helpen u ook graag met de inrichting van uw kantoorruimte.