De kwaliteit van Bisley

Bisley is al 80 jaar de producent van hoogwaardige kantoorartikelen. Denk aan archiefkasten, opslagunits, lockerkasten, bureaus en bureaustoelen. Een bedrijf dat enorm is gegroeid als je weet dat ze ooit zijn begonnen met de productie van alleen prullenbakken. Doordat Bisley kwaliteit voorop heeft staan zijn het producten waar je op kunt bouwen, en daardoor wordt er in het bedrijfsleven terugkerend voor gekozen. Daarnaast bieden ze mooie designs die over de hele wereld geliefd zijn. Met trots verkopen wij daarom ook hun artikelen.

Duurzame keuze

Bisley gebruikt veel staal voor hun producten. Duurzaamheid speelt hierin een grote rol: 99% van het staal is te recyclen en heeft daardoor een lange levensduur. Staal verliest zijn kwaliteit namelijk niet na het recycle proces. En omdat het licht is heeft het tevens een kleinere voetafdruk op het milieu. Op de volgende vlakken zijn ze ook duurzaam:

  • Al het karton dat bij het productieproces als verpakkingsmateriaal gebruikt wordt, komt terecht in een circulair proces
  • Al het verpakkingsmateriaal dat van hout is wordt hergebruikt
  • Al het plastic verpakkingsmateriaal wordt gerecycled
  • Kantoor afvalpapier, drink blikjes en plastic flesjes worden verzameld en gerecycled voor een goed doel
  • Elektrisch afval wordt bij een geverifieerd afvalverzamelaar ingeleverd
  • Alle afvalmetalen komen bij de juiste afvalverzamelaar terecht
  • Al het algemene afval komt terecht bij een transfer station met een zero landfill policy

Waar ze verder voor staan

Voor Bisley zijn, naast de productie van kwalitatieve producten, ook de ecologische impact en de zorg voor hun werknemers van groot belang. Ze nemen grote stappen om bij te dragen aan het tegengaan van klimaatverandering. Denk hierbij aan hun doel om in 2030 koolstofneutraal te zijn, de doeleinden voor de klimaatovereenkomst uit Parijs op te volgen en ieder jaar 3 tot 5 procent minder uitstoot te genereren. Daarbij willen ze hun personeel eerlijk betalen en een stabiele basis bieden. Ze promoten jeugdeducatie en maken zich sterk voor het uitbannen van moderne slavernij. Eveneens zijn ze voorstander van gelijkheid op alle gebieden, zij het inclusie en eerlijke salariƫring. In het productieproces proberen ze zo duurzaam mogelijk te zijn: bijvoorbeeld door te kiezen voor natuurlijke bronnen van hun ruwe materiaal en watergebruik. Bisley maakt dus goede stappen voor de toekomst, naast het feit dat ze mooie producten maken.

Onze Bisley producten

Bekijk de Bisley artikelen uit ons aanbod:

bisley-meerladekast-15-laden-a4

Meerladekast van het merk Bisley met 15 laden. De laden hebben een hoogte van 5,1cm en zijn geheel uittrekbaar. De meerladekast is ideaal geschikt voor plaatsing onder uw bureau wegens de hoogtemaat van 67cm. De meerladekast staat op een zwarte sokkel en is niet afsluitbaar.

Hangend ladeblok Bisley Buddy

De Bisley Buddy is een hangend ladeblok gemaakt van staal dat aan de onderzijde van een blad bevestigd dient te worden. Tegenwoordig beschikken veel werkplekken over een ergonomisch zit-sta-bureau. De Buddy beweegt verticaal met het bureau mee, waardoor de gebruiker altijd snel en gemakkelijk bij zijn/haar spullen kan, of hij/zij nu zit of staat.

Draaideurkast Bisley Laag H100 x B91,4cm

Lage plaatsbesparende Slimline design kast van het merk Bisley. De kast heeft versterkte corpussen en is voorzien van krasbestendige structuurlak. Standaard geleverd met verstelbare legplank. De kast is afsluitbaar met een slot.

Bisley bureau Quattro 90cm diep

Bureau van het merk Bisley uit de Quattro serie. Het zwevende bureaublad met de strakke afwerking van het frame, maakt het bureau geschikt voor iedere kantoor omgeving.